BLISKI SUSRETI DRUGE VRSTE

Žena japanskog premijera boravila na Veneri

03.09.2009 u 10:20

Bionic
Reading

Supruga Yukija Hatoyame koji bi 16. rujna trebao biti izabran za japanskog premijera objavila je knjigu u kojoj tvrdi da je iskusila bliske susrete s vanzemaljskom vrstom

'Dok mi je tijelo spavalo, mislim da mi je duša u svemirskoj letjelici trokutasta oblika odletjela na Veneru. Bilo je to vrlo mirno mjesto i izrazito zeleno', napisala je Miyuki Hatoyama u knjizi objavljenoj prošle godine.

Yukio Hatoyama bi 16. rujna trebao biti proglašen novim japanskim premijerom nakon što je njegova Demokratska stranka na izborima nanijela poraz Liberalno-demokratskoj stranci, piše Reuters.

Miyuki (66) je svoje vanzemaljsko iskustvo, koje se navodno dogodilo prije dvadesetak godina, opisala u knjizi 'Vrlo neobične stvari s kojima sam se suočila'.

Kad se probudila, sve je ispričala svom bivšem mužu, koji joj je rekao da je vjerojatno sve sanjala. 'Moj sadašnji suprug ima drugačiji način razmišljanja. On bi rekao: 'Pa to je odlično!'', piše Miyuki. Yukio (62), bogati unuk bivšeg japanskog premijera, dobio je nadimak Alien zbog prodornih očiju.