SLATKA OSVETA

U inat bivšoj spiskao 220.000 kn na karte za kino

27.06.2014 u 15:25

Bionic
Reading

Ogorčeni Kinez potrošio je preko 220.000 kuna na stotine karata za nove ‘Transformere’ samo kako bi bivšoj dokazao da se obogatio

Biznismen je pokupovao na stotine karata za novi film ‘Transformers: Doba izumiranja’ - točno sedam godina nakon što ga je bivša ostavila jer tad nije imao dovoljno novca da je odvede u kino. Četiri IMAX kina u Pekingu rasprodana su zahvaljujući njemu i njegovu nastojanju da pokaže bivšoj kako je sad uspješan.


Nakon što je spiskao toliki novac, karte je odlučio podijeliti besplatno preko društvenih mreža, prenosi South China Morning Post.

Neimenovani muškarac napisao je da ga je djevojka ostavila prije sedam godina jer nije imao dovoljno novca za kino pa je to vrijeme iskoristio kako bi naporno radio i zaradio malo bogatstvo. Napomenuo je da tih 220.000 kuna koje je potrošio obuhvaća polovicu njegovih mjesečnih primanja.

‘Samo sam htio reći da si možda bila u krivu kad si donijela onu odluku’, napisao je na svom Weibo profilu uz poziv da će karte podijeliti besplatno svima koji podijele njegov status.