Funtime PLAĆENI STIHOVI

Naručite pjesmu

  • Autor: tportal.hr
  • 26.11.2008 12:12:44
  • 20.11.2008 13:00:00

Zašto biste čekali zalutalog Romea da vam se skrasi pod balkonom i piše stihove ili pak pjesnika da se zaljubi u vas i nadrobi tucet dvanaesteraca u čast vaše kolekcije cipela. Danas možete jednostavno naručiti pjesmu za sebe ili za nekog drugog, i to onli

Upišite svoje ime i prezime, osnovne podatke i, naravno, broj kreditne kartice te ćete u roku od nekoliko dana dobiti pjesmu oblikovanu specijalno za vas ili za onoga za koga ste je naručili. Osim podataka nužnih za financijsku transakciju, web stranica poemshop.com traži od vas i neke podatke o osobi kojoj želte posvetiti tih nekoliko plaćenih stihova.

Tako trebate navesti njegove/njezine navike, hobije, članove obitelji, prijatelje i, po mogućnosti, kratki životopis. Pjesma vam se uručuje nekoliko dana nakon uplate, bilo e-mailom, bilo poštom. Usto, možete navesti posebne zahtjeve u vezi s poetskim uratkom, možda to znači da možete odrediti tip rime ili broj slogova. Priznajte, kad ste zadnji put napisali nekome šekspirijanski sonet? Naravno, nikada, pa ni sada. Za sve ostalo, tu je kreditna kartica.

Link
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više