NADOLAZEĆE KATASTROFE

Promjene koje će izmijeniti World of Warcraft

04.09.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Nakon što su se strasti glede najave nove ekspanzije za World of Warcraft malo smirile, počele su priče o promjenama zbog kojih WoW više neće biti isti kao prije

Spomenute promjene započet će čak i prije dolaska ekspanzije Cataclysm i zahvatit će sve igrače bez obzira planiraju li kupiti novi dodatak World of Warcraftu ili ne. Riječ je o procesu koji će trajati tjednima prije pojave Cataclysma, a poglavito je riječ o izmjeni postojećih područja na starim kontinentima Azerotha.

Ti su kontinenti, naime, u obliku u kakvom su danas od pojave World of Warcrafta, a autori ih namjeravaju drastično izmijeniti katastrofama koje će uništiti pojedina područja, dok će neka pak oživjeti. Valja spomenuti da će na starim kontinetima biti omogućeno i letenje, a autori kažu da u svakom trenutku razmišljaju o tome kako igračima olakšati napredovanje do krajnjih sadržaja.

Posljednja 'olakšica' je ranije kupovanje jahaćih životinja i naprava, što se mnogima svidjelo, a u Blizzardu navodno imaju još dosta ideja koje će prezentirati u nadolazećim nadogradnjama.