tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+7
Pula
+9
Rijeka
+14
Zadar
+9
Split
+10
Dubrovnik
+11

PROVJERITE ZNANJE

Crtići osamdesetih

Svi koji su odrastali početkom osamdesetih uz male ekrane, znaju da su se onda svakodnevno emitirali sjajni crtići. Osim cijele palete Disneyjevih likova, tu su bili He-Man, Štrumpfovi, Snorkijevci i drugi. Na žalost (ili na sreću) nismo imali isti televiz

Datum objave:
20.11.2008 12:00

Zadnja izmjena:
26.11.2008 12:14

Vezane teme

Ako se smatrate ljubiteljem crtića osamdesetih, onda ne samo da ste potpisali peticiju da se vrati crtić u pola osam, već i znate protiv koga su se borili članovi tima u crtiću M.A.S.K. A ako je tako, onda sigurno nećete imati problema s ispunjavanjem našeg ovotjednog testa.

Test crtići osamdesetih dobar su izgovor za desetminutni odmor. Uglavnom se bazira na provjeravanju znanja o radnji i likovima u crtićima He-Man, Štrumpfovi, Snorkijevci, ali i nekih koji se u ovom dijelu Europe nisu emitirali. Zabavno je podsjetiti se kako je to nekad izgledalo i koji su nas crtani likovi uveseljavali.

Link

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr