Funtime GOLUŽDRAVO STVORENJE

Vanzemaljsko biće uhvaćeno u klopku za štakore

  • Autor: A. S.
  • 25.8.2009 11:52:59
  • 25.8.2009 11:01:56

Meksička je televizija objavila prilog o znanstvenom istraživanju nad životinjom neobičnog izgleda i neidentificiranog porijekla. Premda znanstvenici pokušavaju ponuditi suvisla, racionalna objašnjenja, gledateljstvo je ostalo u šoku, uvjereno uglavnom da je riječ o vanzemaljskom obliku života

U svibnju 2007. godine na farmi Marao Lopeza u predgrađu meksičkog grada Toluce u zamku za štakore ulovilo se neobično, goluždravo stvorenje. Lopez i njegovi radnici, iznenađeni prizorom, nisu znali što bi pa su satima držali životinju pod vodom dok se nije utopila.

Pogledajte TV prilog
O slučaju je saznao stručnjak za NLO-e Jaime Maussan (56), kojemu je Lopez dao dozvolu za seciranje stvorenja. Jaime je, objavivši fotografije na lokalnoj televiziji, ustvrdio da je siguran da je riječ o vanzemaljskom biću.

No nedavno su provedene detaljne DNA analize i magnetska rezonanca, koje su navodno potvrdile da je riječ o stvorenju zemaljskog porijekla. Pokazalo se da životinjica ima karakteristike guštera (koji je proveo puno vremena pod vodom), ali i ljudi (struktura nekih zglobova). Mozak je u odnosu na veličinu tijela izrazito velik, posebno dio koji je zadužen za učenje i pamćenje. Zbog toga su znanstvenici zaključili da je riječ o vrlo inteligentnom stvorenju.

No zemaljsko, odnosno vanzemaljsko, porijeklo trebaju tek dokazati.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više