HALO, BOB, LIJEVO ILI DESNO?

Bob Dylan prešao iz zvijezda u satelite

25.08.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Ono što je Bowie nekada opisao kao vokal od pijeska i ljepila, uskoro bi mogao postati glas koji vam govori gdje skrenuti lijevo ili desno. Bob Dylan je rekao da su mu prišle dvije velike automobilske kompanije s ponudom da postane novi glas njihovog GPS sustava

Superstar američkog folka i rock'n'rolla Bob Dylan, kojeg policajke hapse po ulicama, kako smo imali prilike nedavno čitati, jer izgleda čudno, mogao bi postati suputnik mnogih vozača. Naime, kako je objasnio u svojoj radijskoj emisiji na BBC 2 i 6, dvije velike automobilske kompanije ga žele kao službeni glas svojih GPS navigacijskih sustava.

'Mislim da bi bilo genijalno kada tražite pravi put odjedom čuti moj glas kako vam govori nešto tipa - 'lijevo kod sljedećeg križanja, ne, desno, ne, ma, znaš što, samo idi ravno'', nasmijavao je Dylan svoju publiku putem radiovalova.

'Misim da ne bih trebao pristati jer kamo god idem uvijek završim na Usamljenoj aveniji', sjetno je dodao pjevač koji je Beatlesima zarolao prvi džoint i utjecao praktički na sve zvijezde glazbene galaksije.

Dosad su glasove kojekakvim GPS sustavima posudili John Cleese, Kim Cattrall i Homer Simpson