DIJETA ZA BOŽANSKO TIJELO

Kljuknite pilulu, izgledajte kao Isus

21.08.2009 u 12:31

Bionic
Reading

Za sve koji se žele identificirati s Isusom do zadnjeg bicepsa Japanci su ponudili savršeno rješenje – pilule za mršavljenje Jesus body. Tko ne bi htio imati triatlonsko tijelo božjega glasnika i naviještati radosni gubitak kilograma?

'Jesus body diet pills' nova je utjeha za svakog pretilog kršćanina kojem pogled na Spasitelja budi nadu u vječni život, ali prije svega u atletsko tijelo. Ukratko, pomoću novih pilula za mršavljenje izgledat ćete kao Isus, a sve za nekoliko tisuća jena iliti nekoliko stotina kuna, što je jedan od najjeftinijih načina nasljedovanja božanskog uzora dosad. Još ako daju popust na količinu...

Kako god bilo, proizvod promovira kompanija Beauty Factory, a prodaje se diljem Japana. Na kutiji vam se smješka bivša kraljica blogova i model Kaori Manabe, čija bi vas figura valjda trebala dodatno motivirati tamo gdje zakaže religiozni žar.

Na poleđini kutije se nalazi nekoliko korisnih podataka o proizvodu. Citiramo:

'Novo otkriće koje trebate držati u tajnosti.
Ovo otkriće je tajna.
Mogu ga položiti jer sam u pravu.
Neće vam biti žao.
Užitak je imati pravu stvar.
Stvarno sam čeznula za tim.'

Također, kako navodi popis aktivnih sastojaka, Isusove pilule sadrže Ultrasome i Cinnulin PF, sve što vam treba da sljedećeg ljeta stanete na žal kao Krist.