OBRAČUN ZBOG VIKLERA

Policija intervenirala zbog loše frizure

18.08.2009 u 12:37

Bionic
Reading

Spletom okolnosti Ružica iz Gložana odlučila je na frizuru otići u jedan novosadski salon. Zaposlenica je, međutim, pri izradi minivala upotrijebila premalene viklere, zbog čega je nezadovoljna Ružica digla frku, a cijeli je incident eskalirao do te mjere da se uplela policija uputivši zavađene žene da spor rješavaju na sudu

Na prijedlog prijateljice, inače frizerke Ružica R. iz Gložana otišla je frizuru napraviti u jedan salon u Novom Sadu. No vlasnica salona žurila je na selo pa je posao prepustila mlađoj kolegici koja je mušteriju upozorila da nema viklere potrebne veličine, ali da će frizura ipak ispasti kako treba, prenosi dnevnik Alo.

No ništa nije ispalo kako treba. Ružica je odmah obavijestila vlasnicu salona, a nakon tjedan dana tražila je povrat 2.200 dinara (oko 190 kuna) koliko je platila frizuru. Kako se ni oko toga nisu mogle dogovoriti, a frizerka se na koncu našla uvrijeđenom, sukob je eskalirao pa su žene pozvale policiju.

Policajci nisu mogli ništa drugo nego upozoriti žene da ne remete javni red i mir te da spor, ako ne znaju drukčije, riješe na sudu.

'Vlasnica salona mi je pred policajcima rekla da sam glupa i da sam seljančura iako sam član Mense. To mi nikada nitko u životu nije rekao. Nakon izgovorenih uvreda tražila sam knjigu žalbe u koju su mi zabranili da se upišem, ali sam ja ipak zabilježila prigovor na latinskom jeziku pa tko zna, shvatit će', rekla je iznervirana Ružica za beogradski Alo.