VJEČNOST ZA 2,5 MILIJUNA

Prodaje se grob iznad Marilyn Monroe

17.08.2009 u 13:30

Bionic
Reading

Udovica s Beverly Hillsa, koja je ostala bez para, prodaje grob svoga muža. Zvučalo bi možda kao još jedna tragična i nebitna priča da nije riječ o grobu iznad Marilyn Monroe i da žena na eBay aukciji već sada nema ponudu od 2,5 milijuna dolara

Elsie Poncher je švorc i treba otplatiti kuću, a u tome će joj svesrdno pomoći njezin preminuli muž Richard koji trenutačno krati svoje posthumne dane ležeći odmah iznad groba Marilyn Monroe.

Žena s Bevery Hillsa otvorila je aukciju za prodaju 'celebrity grobnice' na eBayu, s početnom cijenom od 500.000 dolara. Tekuća je ponuda već 2,5 milijuna, što je daleko više nego joj je potrebno za otkup kuće koji iznosi 1,6 milijuna.

Grobno je mjesto Richard kupio još daleke 1954. kada se Marilynka rastavljala od Joea DiMaggia, slavnog bejzbolaša, a u njemu leži od 1986.

'Ne mogu biti iskrenija od ovog, želim ostaviti svoju djecu slobodnu i bez dugova', objasnila je žena odluku novinarima.

Inače, groblje Westwood Village Memorial Park ugostilo je mnoge druge face, poput Deana Martina, Jamesa Coburna, Roya Orbisona, Trumana Capotea, Natalie Wood te nedavno preminulu Farrah Fawcett.

Playboyev zekan Hugh Hefner kupio je grob tik do Monroe 1992. godine, u kojem će strpljivo i ležećke čekati gradnju svoje nebeske palače za vječno partijanje.