Funtime TRAKTORI, KRAVE I BRADAVICE

Djevojke sa sela u dobrotvornom striptizu

  • Autor: K. D.
  • 16.8.2009 12:15:42
  • 14.8.2009 12:31:40

Kako to rade 'djevojke sa sela' u Velikoj Britaniji, možda najbolje dočarava golišavi kalendar s jedanaest ruralnih cura napravljen u dobrotvorne svrhe. S kravama, na konjima, uz sijeno ili traktor, obnažene Otočanke dokazuju da selo jednostavno ne može propasti

Grupa mladih cura iz North Devona bacila je vile i štihače, skinula uniforme, prsluke, rukavice za dojenje krava i pokazala prirodne blagodati engleskog sela u seriji nudističkih slika. U kalendaru koji će se prodavati za potrebe britanskog Centra za istraživanje tumora, djevojke su ipak odlučile ostaviti gumene čizmice, čisto da se ne nabodu ne nešto.
     
Ideja je pala na um osamnaestogodišnjakinji Hayley Cooper. 'Svake godine pokušavam učiniti nešto dobrotovorno, no ove je godine bilo najzahtjevnije. Puno se cura javilo na poziv, no većina je to učinila misleći da do fotosessiona nikada neće ni doći', objasnila je Cooper.

Kada je stvar napokon konkretizirana, mnoge su se dobrovoljke zabrinule, a neke su i odustale. One hrabrije su nam pak ostavile nekoliko sličica da nas podsjete na tu divnu i nadasve fotogeničnu vrlinu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više