SVJETSKI REKORDER

Ovom Indijcu nos služi za tipkanje

06.03.2014 u 14:11

Bionic
Reading

Mohammed Khurshid Hussain iz Indije na putu je da postavi Guinnessov rekord u najbržem tipkanju nosom. Ako mu se rekord prizna, novo najbrže vrijeme tipkanja nosom bit će manje od 48 sekundi

Dosadašnje vrijeme najbržeg tipkanja nosom iznosilo je minutu i 33 sekunde, a postavila ga je djevojka po imenu Neeta iz Indije. Budući novi rekorder također je iz Indije, a zove se Mohammed Khurshid Hussain

Hussain je napisao rečenicu 'Guinnessovi svjetski rekordi postavili su mi izazov da napišem ovu rečenicu najbrže što mogu koristeći samo nos' za samo 47 sekundi i nekoliko stotinki. Potrebno je nekoliko mjeseci prije nego se novi rekord službeno prizna, a tijekom tog vremena 23-godišnji Hussein vjerojatno će još nekoliko puta pokušati smanjiti svoje postignuto vrijeme.


'Ovo je moj drugi pokušaj da postavim novi rekord. Prije nekoliko mjeseci već sam napisao istu rečenicu u samo 54 sekunde, za što također čekam službenu potvrdu', rekao je Hussein.

Mohammed Khurshid Hussein već je postavio jedan rekord – u veljači 2012. prstima je napisao svih 26 slova engleskog alfabeta u samo tri sekunde i 43 stotinki.