tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+2
Pula
+15
Rijeka
+10
Zadar
+10
Split
+14
Dubrovnik
+14

ZA REVOLUCIJU SPREMNI

Hrvatski prosvjednici iz solidarnosti zapalili ambasadu BiH u Zagrebu

Vođa hrvatskih revolucionara Marko Geodet ispričao se bosanskim kolegama što ime se nije pridružio na jučerašnjim prosvjedima, ali zato je danas u znak potpore organizirao paljenje bosanskohercegovačke ambasade u Zagrebu

Datum objave:
8.2.2014 18:26

Zadnja izmjena:
8.2.2014 20:11

Hrvatski prosvjednici odlučili su pokazati solidarnost s kolegama iz BiH, te su se stoga okupili ispred ambasade BiH u Zagrebu i pokušali prosvjedovati. Tu su već nastali prvi problemi jer hrvatski prosvjednici nisu znali protiv koga njihovi kolege u BiH prosvjeduju pa su krenuli sa standardnim povicima: 'Dolje komunisti', 'Ubi, ubi Srbina' i tradicionalno 'Ćiro, pederu'.

314394,314118,313867,313624

Nakon nekog vremena jedan od prosvjednika je zguglao kako je u BiH jedan od glavnih negativaca Izetbegović, što je izazvalo lavinu bijesa kod svih trideset prosvjednika koji su odmah počeli paliti bošnjačke zastave i uzvikivati 'Alija, ne gine ti palija'.

Na ovu provokaciju reagirao je i bosanskohercegovački ambasador koji je pozvao policiju da pokuša smiriti i urazumiti okupljenu masu. Ubrzo su stigla dva policajca, a jedan je prišao vođi prosvjednika i šapnuo mu da je Alija Izetbegović umro prije više od desetljeća te da su ga vjerojatno pomješali s njegovim sinom Bakirom Izetbegovićem, koji je trenutno član predsjedništva BiH.

Nastupila je neugodna tišina, na licima prosvjednika se pojavilo i lagano crvenilo, a nakon kratkih konzultacija dogovorili su se da će na ambasadu baciti nekoliko molotovljevih koktela i razbježati se gradom prije nego što se pojave novinari i počnu pisati o tome kako su pomješali Bakira i Aliju.

Prilozi News Bara na tportalu su satirično-humoristični, vijesti su izmišljene i ne treba ih shvaćati ozbiljno.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr