SMRDLJIVE NACIJE

Britanci se tuširaju jednom tjedno, Meksikanci još gori

10.08.2009 u 12:10

Bionic
Reading

Novo je istraživanje pokazalo poraznu statistiku o higijenskim navikama Otočana i stanovnika drugih većih zemalja u svijetu. Naime, ispalo je da se muška populacija u Britaniji u prosjeku tušira jednom tjedno, čime su završili tek na petom mjestu

Porazni rezultati istraživanja o higijenskim navikama pokazali su da se Britanci tuširaju jednom tjedno, dok se tek nešto malo više od jedne desetine muškaraca tušira dvaput tjedno. Da stvar bude gora, Britanci su se s tom statistikom našli tek na petom mjestu, iza Meksikanaca, Australaca, Amerikanaca i Francuza, prenosi Daily Express.

No, ne treba očajavati. Muškarci će se ipak redovito istuširati nakon vježbanja ili teretane, prije izlaska na spoj i prije poslovnog razgovora. Dok više od polovice muškaraca može preživjeti dan bez tuša, samo četvrtina bi otišla na spoj bez osvježenja.

Žene, čini se, podaci ne uznemiravaju previše, budući da je ista anketa pokazala da bi trećina njih izašla s frajerom koji se ne tušira svakodnevno. Ni poslodavci nisu bili puno stroži, trećina bi zaposlila ljenčinu koja ne koristi sapun svakoga dana.