DRAGI OBAMA...

Gejmeri pišu američkom predsjedniku

06.08.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Novi američki predsjednik Barack Obama u svojim se govorima u par navrata obrušio na videoigre, no možda mu upravo gejmeri promijene mišljenje

Entertainment Consumers Association udruga je koja brine o igračima i kao takva u par je navrata reagirala na Obamine govore u kojima poziva Amerikance da se ostave videoigara. Budući da Obama i dalje nastavlja po svom i ne propušta priliku da videoigre proglasi nepoćudnima, Entertainment Consumers Association želi da mu igrači putem obrasca na njihovim web stranicama pošalju e-mail u kojem će opisati vlastito iskustvo vezano uz edukaciju putem videoigara i kako su iste utjecali na njihov život.

Ne sumnjamo u to da će biti šaljivdžija koji će reći da su u Grand Theft Autu IV naučili krasti aute ili da su uz World of Warcraft naučili odrediti prioritete u životu, no vjerujemo da bi uz pametne poruku igrači itekako mogli utjecati na Obamine stavove. Na kraju krajeva, pa nije li sam Obama svojim kćerima kupio Wii i odigrao par partija kuglanja na njemu?