BOOB TUBE

Celebrity dojke na udaru nove kreme

30.07.2009 u 11:21

Bionic
Reading

Boob tube, krema za rodilje koja pomaže vratiti grudima čvrsti oblik nakon dojenja, postala je novi fetiš slavnih komada. Jessica Alba, Sienna Miller i Kirsten Dunt trljaju se čudotvornom kremom premda ih trenutačno nitko ne sisa. Ili možda griješimo?

Krema proizvedena za ciljnu skupinu majki koje žele vratiti grudima čvrstoću i oblik nakon dojenja zarazila je sasvim drugu i daleko unosniju populaciju. Holivudske dame su mahom počele koristiti Boob tube, kremu koja se reklamira i kao 'wonderbra u tubi', a lista imena uključujuje Jessicu Albu, Siennu Miller i Kirsten Dunst

Proizvođač Mama Mio morao je poduplati proizvodnju nakon što su se kreme latile žene željne instant 'boobliftinga', a iz kompanije javljaju da im je prodaja posebno skočila sada u turističkoj sezoni kada treba demonstrirati prirodne talente po plažama.

Boob tube povećava elastičnost kože hraneći je omega 3, 6, i 9 kiselinama koje podebljavaju suhu i nategnutu kožu. Ključni se sastojak zove CoQ10. Riječ je o antioksidansu koji sprečava gubitak kolagena i tako čuva bujnost tkiva.

Popularnost kremi pridonijela je činjenica da mijenja izgled grudi u samo tjedan dana, a količina od 50 ml košta oko 200 kuna.