Funtime SEKSOM PROTIV KRIZE

Bordeli uveli opciju 'švedskog stola'

  • Autor: K. D.
  • 28.7.2009 11:05:37
  • 28.7.2009 9:46:27

U bici s recesijom njemački bordeli ponudili su svojim klijentima 'flat-rate paket'. Za osnovnu cijenu, klijenti mogu spavati s koliko god žena žele

Trgovina seksom pronašla je u Njemačkoj vlastiti način kako suzbiti pad prometa od 30 posto. Vlasnici bordela su tako uveli mogućnost da po cijeni jedne seanse, točnije 70 eura, klijenti sada mogu spavati s koliko god žena žele u jednoj noći.

Ovo nije prva mjera koja pokušava privući nazad one čiji je promiskuitet na teškom udaru ekonomske krize. Već su uvedeni popusti za umirovljenike, socijalne slučajeve, kao i sve koji su došli biciklom ili javnim prijevozom.

Uvođenje 'švedskog stola' na meni posebno pogoduje javnim kućama gdje prostitutke dobivaju fiksnu plaću bez obzira imaju li klijente ili ne.

Konzervativni političari su pak izrazili negodovanje zbog takve odluke makroa te je izvršena serija racija na bordele koji su se odvažili na anti-recesijski zahvat.

Kako u 'flat-rate' poslovanju nema ničeg zakonski spornog, inspektori su se fokusirali na imigrantkinje i kršenja higijenskih normi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više