GUZNI INCIDENT

Goli konobar izgubio posao zbog ožiljka

24.07.2009 u 12:37

Bionic
Reading

Konobar koji je radio gol u kravati ostao je bez posla nakon incidenta u kojem mu je stradala stražnjica. Naime, nakon što ga je udario auto, taj muški model tuži vozača jer je zbog njega dobio otkaz

U incidentu koji je počeo tučnjavom, a završio tako da je na njega naletio auto, muški model i student iz Edinburgha John Wotherspoon izgubio je posao. Zaradio je ožiljak na stražnjici, a stražnjica mu je ipak bila važan izvor prihoda ako uzmemo u obzir to da je radio u baru gdje konobari poslužuju goste goli noseći na sebi samo kravatu.

Nakon prepirke u jednom od klubova sa stanovitim Aleksandrom Bogdanovićem, John je izišao van gdje su mu rastrgali džemper, a kasnije je Bogdanović na njega navodno naletio i autom.

Goli konobar završio je u bolnici slomljena nosa, kostiju lica i, najspornije, ozlijeđene stražnjice. Kaže da se osjeća umorno, pod stresom i paranoično.

Sve bi još možda završilo kao sitna vijest za crnu kroniku da Wotherspoon nije tužio Bogdanovića jer je zbog uneređene guze sada izgubio posao.

'Radio sam gol noseći samo kravatu i pregaču na djevojačkim večerama i dobrotvornim manifestacijama. Sada imam ožiljak na guzi i to više nije moguće. Čitavo ljeto neću moći raditi kao model', požalio se te objasnio zašto traži kompenzaciju za štetu.