SUPERMODERNA BOLEST

Upoznajte čovjeka alergičnog na Wi-Fi

24.07.2009 u 12:20

Bionic
Reading

Britanski DJ ne može boraviti u hotelima, većini pubova, ne može se voziti vlakovima ili hodati prometnim ulicama, ne zato što je sociofob, već je jednostavno alergičan na bežični internet. Jedan je od dva posto ljudi koji ne podnose električni smog

Steve Miller možda bi imao daleko uspješniju karijeru da nije tako ograničen po pitanju mjesta gdje može boraviti. Naime, DJ poznatiji kao Afterlifealergičan je na Wi-Fi signale te mora neprestano izbjegavati mjesta gdje postoji bežični internet.

U razgovoru za tabloid The Sun izjavio je kako se osjeća u egzilu. 'Danas je nemoguće naći mjesto gdje ne postoji bežična mreža', kaže.

'Ako mi se pije pivo, moram ići u pub pet kilometara daleko, jer je to jedini u bližoj okolici koji nema bežičnu vezu. Ne mogu se šetati prometnim ulicama jer su zagušene elektromagnetskim signalima', jada se čovjek kojem moderna tehnologije nije pretjerano sklona.

Miller je bio resident DJ na Ibizi prije svoje alergije. Osim što je tamo izgubio posao zbog netipične osjetljivosti, morao je otkazati i niz nastupa preko Atlantika jer većina hotela ima Wi-Fi.

Jedino mjesto gdje se osjeća sigurno od bežičnih napasti njegov je dom u malom mjestu Falmouth. Prilično brutalna sudbina za klupskog igrača.