GRUPNAJCI ZA ELITU

Orgije pod maskama privlače sve više ljudi

20.07.2009 u 10:32

Bionic
Reading

Nizozemska tvrtka koja se bavi organizacijom orgija je, nakon uspjeha u svojoj zemlji te Belgiji i Njemačkoj, pokorila i Veliku Britaniju. Nakon uspješnog bala pod maskama koji je završio u sveopćem seksu oko 300 ljudi, pronašla se lokacija za novo okupljanje

Kompanija nazvana Little Sins podigla je prašinu u medijima nakon što su Britanci demonstrirali da su itekako gladni maskiranih (i ne tako maskiranih) grupnjaka za elitu. Mike Voorvaart, jedan od organizatora, objasnio je da postoji nevjerojatno tržište za sve koji se žele baviti organiziranjem orgija

U prvom maskiranom razuzdanom partijanju sudjelovalo je oko tristotinjak ljudi, a održano je u Halswell Houseu. Vlasnik imanja nije imao pojma za kakav je događaj dao svoju kuću u najam te se kasnije tek mogao snebivati nad činjenicom da su se gosti 'seksali pod lusterima'.

Voorvaart je napomenuo da u uvedena pravila protiv seksa na otvorenom, no na kraju ih se nitko nije pridržavao. U ponoć je održan ritual sa svećenikom i djevojkama u toplesu koje su plesale, nakon čega su svi počeli skidati maske.

'Odjedom se magija rasplinula i svi su skočili jedni na druge. Ne šokiram se tako lako, ali Britanci se stvarno znaju zabavljati. Nakon prošle subote definitivno ne mogu reći da su puritanci', dodao je Voorvaart koji je za sljedeće orgijanje izabrao tvrđavu na otoku na jugu Engleske.

Cijene ulaznica se kreću od 4.000 kuna naviše.