POP DIVA U LATINO TIJELU

Muška Madonna hara Čileom

15.07.2009 u 09:41

Bionic
Reading

Čileanac koji je toliko opsjednut Madonnom ima i ludu sreću - nalikuje na nju. Elias Figueroa izgleda i zvuči kao pop diva, osim što zarađuje par nula manje. Posvetio je život i karijeru tome da bude njezin alter ego

Elias Figueroa najpoznatiji je čileanski imitator Madonne i za sebe kaže da živi život zvijezde. Svojim nastupima koje vježba još od petnaeste godine, a sada mu je dvadeset i osam, zarađuje tri prosječne plaće.

'Čak ni moji prijatelji nisu znali koliko puno vježbam skidajući sve Madonnine geste i pokrete pa kad su me vidjeli, nisu mogli doći k sebi', priča plavokosa Madonna zarobljena u muškom latino tijelu.

Sve je počelo kada je Elias kao dijete čuo hit 'Like a Virgin'. 'Pjesma me totalno očarala', kaže te nastavlja da mnogi ne vjeruju kada im kaže da nije svjetska pop kraljica i da k tome nije ni žensko.

Već osam godina čileanska Madonna puni barove i klubove u Santiagu i kaže da ga to u potpunosti ispunjava. Štoviše, Eliasa je već davno ostavio iza sebe te je postao seksi, divlji i prepun samopouzdanja, baš kao i njegova božica za koju sanja da će je jednom i upoznati.