NOVA SEZONA SERIJE

Vukovar će nakon rata pogoditi Karamarko

10.09.2013 u 11:51

Bionic
Reading

Vodeća hrvatska producentska kuća najavila je nove uzbudljive epizode prepune muke, jada, sitnih interesa, domoljublja i pleterne ornamentike. U novoj sezoni umjesto rata Vukovar će pogoditi šef HDZ-a

Uzbudljivo je jučer bilo u prostorijama HDZ-a gdje su predsjednik stranke Tomislav Karamarko i tajnik Milijan Brkić samima sebi predstavili nove sezone 'Vukovarske tragedije'. Dva producenta novije generacije desne paranoje preuzeli su vodeću hrvatsku kuću za proizvodnju paranoje i ludila i obećali velike projekte, a upravo su na pragu jednoga od njih.

Izvori bliski prostoriji u kojoj obitavaju Karamarko i Brkić kažu da odvažni dvojac ne strahuje za projekt.

'HDZ u projekt Vukovar prvi put ulazi bez pomoći producenata iz Srbije, ali su zato godine vijenaca, svijeća i pleterne ornamentike učinile svoje i mislim da prvi put možemo sami. Ovo je vrlo ambiciozan projekt i mislim da predsjednik Karamarko ima potencijal jednog solidnog rata', otkriva neimenovani HDZ-ovac.


Doznajemo da će HDZ svima zainteresiranima dijeliti pribore za započinjanje rata. Radi se obiteljskim paketima iz izraelskih naselja na Zapadnoj obali Gaze.

'U novim sezonama Vukovara Karamarko nakon godina špijuniranja pored službenog automobila susretne kunu koja mu glasom Franje Tuđmana kaže da potraži pravi posao. Karamarko, nezadovoljan odgovorom, potraži stranku i odluči obnoviti zaboravljene vukovarske običaje devedesetih; ne bih više o sadržaju filma', rekao je News Baru dobro obaviješteni izvor.

Doznajemo kako će za potrebe snimanja u Vukovaru biti otvorena najsuvremenija tvornica za proizvodnju domoljublja u Jugoistočnoj Europi.

Prilozi News Bara na tportalu su satirično-humoristični, vijesti su izmišljene i ne treba ih shvaćati ozbiljno.