PAO NA KAPITAL KONTROLI

Todorić opet pozitivan na poticaje!

22.08.2013 u 16:00

Bionic
Reading

Nestašni suvlasnik Republike Hrvatske i na posljednjim testovima bio je pozitivan na novac iz državnog proračuna

Čovjek koji je krenuo iz garaže s čarobnim grahom i zadivio HDZ, SDP, Bandića, novinare EPH, poslodavce i sve sa smislom za zgrtanje, ponovno proživljava prekrasne dane. Naime, kako se piše u medijima, Ivica Todorić, višestruki pobjednik utrke Oko Hrvatske bez pitanja suočen je optužbama da je prilikom zgrtanja koristio novac hrvatskih građana.

Todorić je navodno u svoje ekstremitete u Slavoniji samo lani ubrizgao preko sto milijuna novaca svog holdinga Republika Hrvatska, kao svojedobno Lance Armstrong na Tour de Franceu svoju krv. Svjetleća lubanja zadužena za korporativne komunikacije u Timu Todorić, na upit našeg novinara: 'Pa dokle tako?' odgovorila je glasom iz pakla:

'Sve je u skladu s pozitivnim propisima Holdinga Republike Hrvatske. Uvjeravamo vas da se prema novcu građana odnosimo kao prema blagajnicama u Konzumu. Ovim putem zahvaljujemo svima koji nas u kavanskim razgovorima brane argumentima da mi zapošljavamo puno ljudi i da bi bez nas sve otišlo dovraga.'


News Bar doznaje kako sveprisutni gospodarstvenik, sportaš, filantrop i Todorić ne mora brinuti jer se radi o zakonito primljenom novcu, koji su građani pristali dati još 80-ih kada je otac Ivice Todorića iz partijskog sefa spasio sjemenke čarobnog graha, koje je Udba držala zatvorene još od Hrvatskog proljeća, a sve kako bi se odgodio procvat hrvatskog gospodarstva do silaska Franje Tuđmana iz letjelice 90-ih.

Prilozi News Bara na tportalu su satirično-humoristični, vijesti su izmišljene i ne treba ih shvaćati ozbiljno.