NOVO NA TPORTALU

Odigrajte testni turnir bele na Playtoyu

10.02.2009 u 11:46

Bionic
Reading

Playtoy je svojim najvjernijim igračima pripremio malo iznenađenje. Osim uobičajenih partija i soba u kojima skupljate bodove i penjete se na ljestvici uspješnosti, svoje igraće sposobnosti odsad možete isprobati na turniru u beli

Tportal.hr vjernim kartašima pripremio je mali izazov. U sklopu najpopularnije igre na Playtoyu, organizira se turnir u belotu. Testna verzija započinje 12. veljače, a prijaviti se možete direktno na Playtoyu. Za testiranje turnira bit će potrebno 512 igrača, odnosno 256 parova i to onih sa rangom 9 i 10.

Ako se verzija pokaže uspješnom i vi pokažete interes za takav dodatni oblik zabave i prikupljanja bodova, u 2009. turniri bi trebali postati redovni.

A sada nekoliko općenitih informacija i pravila kojima će se pokušati izbjeći bilo kakva manipulacija korisnika. Turnir traje osam dana, od 12. veljače do finala 20. veljače i svaki dan igra se jedan krug. Igra se na dvije pobjede i pobjednici idu dalje, dok gubitnici ispadaju iz igre.

Pravo prijave imaju samo korisnici koji su u beli dosegli rang deset, a u igru ulazi prvih 512 prijavljenih. Naravno, ako se ne prijavi dovoljan broj igrača s rangom deset, prelazi se na prijavljene korisnike s rangom devet i tako redom dok se ne ispuni kvota od 512 igrača. Stoga, ako ste nositelj i nižeg ranga, ne očajavajte, nego se prijavite jer možda dođete na red.

Prije svakog kruga natjecatelju se šalju obavijesti s podacima kada bi se trebao priključiti te njegova lozinka za ulaz u partiju. Po završetku svakog kruga, pobjednici prelaze u novi krug natjecanja te se slučajnim odabirom generiraju parovi i korisnicima se šalju obavijesti o novom rasporedu igre zajedno sa šifrom za ulaz.

Pravila kao što su termini početaka partija morat će se strogo poštivati jer sustav dopušta logiranje u partiju samo unutar zadanog vremenskog rasporeda kako bi se igrači što lakše našli, a partije odigrale prema rasporedu. Svaki krug ima dva termina za početak partije, ujutro između 10 i 11 sati te navečer od 20 do 21 sat

Važno je napomenuti da se parovi izvlače nasumce u svakom krugu kako bi se izbjegla mogućnost dogovaranja i razgovora tijekom igre. Igrači neće znati protiv koga ni s kim igraju. Zato se i partije i partneri generiraju slučajnim odabirom među igračima koji su ušli u krug natjecanja. Tek nakon što se partija odigra, korisnik će na oglasnoj ploči s rezultatima moći vidjeti s kime je i protiv koga igrao, kao i rezultate.

Kad se odabrana četiri igrača nađu u zadanom terminu u sobi, početak partije bit će označen audio i vizualnim signalom. Nakon toga svaki igrač ima pet minuta za prvi potez, dok svaki sljedeći potez mora odigrati u roku od 60 sekundi

Nadamo se da ćete uživati u igri, a sve vaše primjedbe i komentari su dobrodošli. Šaljite ih na mail: playtoy@t-com.hr

Trk na Playtoy i prijavite se na turnir.