NEUOBIČAJENI SUMNJIVCI

Koze privedene nakon nasrtaja na policijsko vozilo

11.06.2013 u 07:22

Bionic
Reading

Stampedo je krenuo na automobil i u tren oka cijeli tucet papcima je skakao po javnoj imovini oštećujući retrovizore, brisače, vjetrobranska stakla te guleći lak s karoserije

Policajci u indijskom gradu Chennai bili su prisiljeni privesti neuobičajene sumnjivce nakon bizarnog događaja. Radi se o kozama koje su ozbiljno oštetile službeno vozilo staro tek dva dana.

Kao i mnogo puta ranije, snage reda i mira parkirale su službeni automobil blizu mjesta za ispašu stoke. Međutim, ovom zgodom skupini od 12 koza gadno su se zamjerili tim postupkom.

Stampedo je krenuo na automobil i u tren oka cijeli tucet skakao je po javnoj imovini oštećujući retrovizore, brisače, vjetrobranska stakla te papcima guleći lak s karoserije.

Zbunjeni policajci brzo su se pribrali i nastavili s poslom po običaju. Što bi drugo trebali napraviti s vandalima nego strpati ih iza rešetaka. Tako je i bilo. Brzo su pronašli i vlasnicu stada koja će odgovarati zbog uništavanja službenog vozila, dok su njezine nestašne koze udomljene u Društvu za sprečavanje okrutnosti prema životinjama, izvješćuje The Times of India