SAMO NA FOTOGRAFIJAMA

Amerikanka snimila NLO iznad San Diega?

27.05.2013 u 10:50

Bionic
Reading

Što je točno fotografirala Ellen Henry iznad Santeeja u San Diegu, još uvijek nije identificirano, no zumirana fotografija pokazuje da se definitivno ne radi o uobičajenoj letjelici

'To sigurno nije bila ptica ili buba', rekla je Henry za lokalni ABC-jev kanal News 10. Ellen Henry je članica Društva povjesničara Santeeja u okrugu San Diego u Kaliforniji i tog je dana u svibnju zapravo fotografirala povijesnu zgradu Edgemoor Barn, staru sto godina.

'Bila sam kod Edgemorea usred bijela dana i fotografirala zgradu za stranice Društva. Neprestano sam pogledavala okolo, posebno prema nebu, kako bih uhvatila što bolji kut i svjetlo, te ni u jednom trenutku nisam ništa vidjela na nebu, a nisam ni čula nikakav zvuk aviona', rekla je.


Tek kad je pregledavala fotografije shvatila je da je kamera uhvatila nešto što ona nije vidjela, prenosi Huffington Post.

'Edgemore se nalazi na nekoliko zračnih putova. Zvali smo dvije zračne luke, ali nijedna nije ponudila objašnjenje', rekla je Janet Kwak u svom TV izvještaju.

'Nema šanse da je to bio komercijalni let. Čula bih nešto, posebno jer je letio tako nisko, a i ne vjerujem da je bila neka uobičajena letjelica jer nije imala ni krila, ni propeler, ni repne površine', rekla je Henry.

No tu nije kraj ovoj neobičnoj priči iz San Diega. Izbezumljena Amerikanka također tvrdi da joj je neposredno nakon što je fotografirala NLO prestala raditi kamera