Funtime STROGI FLORIDSKI PROPISI

Bez gaćica i dezodoransa nema na posao

  • Autor: A. S.
  • 19.6.2009 10:52:59
  • 19.6.2009 10:30:00

Službenici gradskih ureda u Brooksvilleu na Floridi dobili su stroge upute da prije dolaska na posao svakako koriste dezodorans. Također, ne smije im pasti na pamet pojaviti se na radnom mjestu bez donjeg rublja ili u provokativnoj odjeći. O inspektorima koji bi nove propise trebali provoditi u djelo nije bilo riječi

Novi propisi koji se tiču odijevanja u gradskoj službi u Brooksvilleu kraj Tampe trebali bi opametiti zaposlenike i osloboditi urede od neugodnih mirisa. Ideja nije loša, ali o tome tko bi se trebao brinuti za provođenje ideje u djelo, nije bilo riječi.

Vodič za prikladno odijevanje upućuje zaposlenike da u svakom trenutku paze na osobnu higijenu, prvenstveno ih podsjeća da postoji nešto što se zove dezodorans i da ga je obavezno svakodnevno koristiti.

Također navodi 'vidljiv nedostatak donjeg rublja ili njegovo izlaganje' kao 'neprihvatljivu opciju'. Gradonačelnik Joe Bernadini se protivi takvim strogim propisima, ističući da propis o donjem rublju narušava 'osobnu slobodu izbora'.

Zaposlenici koji se na poslu pojave u odjeći s maskirnim uzorkom bit će poslani kući i za vrijeme koje su izbivali neće biti plaćeni. Građani floridskog grada zabavljaju se spekuliranjem o tome tko će provoditi nove zakone i provjeravati donje rublje. Voditelj jednog lokalnog restorana je rekao: 'Hoće li provjeravati mrlje na tijelu? Ja sam apsolutno za higijenu, ali ovo je smiješno!'

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više