IZBORNA EDUKACIJA

Bandićevi zaštitari rastrgali vreću Čokolina pred djecom u vrtiću

26.04.2013 u 13:03

Bionic
Reading

Na redovitoj tribini o legalizaciji Milana Bandića u jednom dječjem vrtiću, pripadnici Milanova lobotomiziranog zdruga demonstrirali su djeci što će se dogoditi pobijedi li Rajko Ostojić

Milan Bandić sinoć je ponovno oduševio svojim iluzionističkim nastupom u dječjem vrtiću Mladunčad u neimenovanom zagrebačkom naselju. Nastup pred stanovnicima Bandić je počeo minutom šutnje za Državno izborno povjerenstvo, koje je Bandić uz majku, fratre i Mladena Bajića smatra zaslužnima za ono što jest. Nakon protokola administrator je pokrenuo skraćenog tribinama Bandića s poznatim pogledom koji ubire prirez.

'Da parafraziram Isusa i Katoličku crkvu, pustite malene na izbore. Uglavnom ih pustite, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Obećajem vam: 19. svibnja izađite na izbore jer ću u protivnom morati tražiti drugi način da živim od proračuna. Sada će vam moji pomoćnici pokazati kako se ispunjava zahtjev za legalizacijom objekta dok su vam prsti masni od pršuta i odojka', poručio je gradonačelnik.


I ova Bandićeva tribina bila je edukativna za najmlađe pa su tako pripadnici gradonačelnikove Uhljebljene straže najmlađima demonstrirali što će se dogoditi ako Rajko Ostojić postane gradonačelnik. Dvojica bivših branitelja kladionica i sportskih klubova rastrgala su vreću od pet kilograma Čokolina pred najmlađima i zapalili njihove crteže proljetnica i prirode kako se budi.

'Ako vam tata i mama ne glasaju za mene, nikada više nećete jesti Čokolino i pomfrit, vaš pas će se razboljeti i umrijeti cvileći jako glasno,
a kompjutor će vam prestati raditi', poručio je klincima Bandić i demonstrirao kako se jedu Čokolino i pršut da se osoba ne zamaže.
Direktor vrtića pred gradonačelnikom je demonstrirao kako od straha može protresti Martini i da je naučio kontrolirati mokrenje u njegovu prisustvu.

Na kraju su svi pogledali glavnu točku Bandićeve družine u kojoj pet gradonačelnikovih pomoćnika pojede pečenog odojka brže od pet beskućnika i jednog tigra zajedno. Za kraj, recimo da su tjelohranitelji Milana Bandića potpuno prirodni i od razgradivog materijala, a mogu se koristiti i kao zečji nasipi u slučaju poplava.