Funtime KVARTOVSKI SPRINT

Trčao za autobusom i postao atletičar

  • Autor: K. D.
  • 15.6.2009 12:44:43
  • 15.6.2009 12:23:49

Mladić u Velikoj Britaniji nije ni sanjao da će ga špuranje za busom dovesti na Olimpijske igre. Naime, Jeffrey je kasnio na predavanje a njegovo brzo trčanje zamjetila je žena povezana s poznatim atletskim trenerom

Jeffrey Lawal Balogun je pomišljao na sve samo ne na karijeru sprintera kada je pred četiri godine trčeći pokušavao uhvatiti bus broj 28 u Bromley Kentu. Pored njega je u tom trenutku prolazila žena koja radi za lokalni altletski klub te ga je preporučila poznatom britanskom treneru Clarenceu Callenderu.

Nakon četiri godine treniranja, Jeffrey je nadomak ulaska u britanski olimpijski tim i, po svemu sudeći, natjecat će se na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

'Uvijek sam znao da sam brz, ali mi nije padalo na pamet baviti se trčanjem', rekao je dvadesettrogodišnji atletičar koji sanja o najvećem svjetskom natjecanju. 'Šteta jedino što nisam započeo ranije', dodaje.

Što je najbolje, u svom slavnom uličnom sprintu koji je izazvao oduševljenje sportašice u prolazu, Jeffrey je ipak bio prespor. Bus mu je pobjegao.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više