Funtime OD KEBABA DO HOLLYWOODA

Raspao mu se brak jer liči na Clooneyja

  • Autor: K. D.
  • 4.6.2009 8:30:04
  • 4.6.2009 8:00:00

Vlasnik restorana u Boltonu toliko liči na Georgea Clooneyja da mu žena to više nije mogla podnositi. Nakon 14 godina braka, Abdullah je ponovno samac i kreće put Hollywooda

Abdullah Simsek je nekada vodio kebabaru, a danas je vlasnik španjolskog restorana u engleskom gradu Boltonu. No to su sve minorni detalji njegove životne priče i savršeno neupotrebljivi za bilo kakvu medijsku eksploataciju. Ono zbog čega je Abdullah zaslužio bljesak pažnje činjenica je da nevjerojatno nalikuje Georgeu Clooneyju. Čak toliko da mu supruga više nije moga podnositi pažnju pripadnica suprotnog spola te ga je ostavila.

No, za Abdullaha nema drame. Štoviše, šamaraju ga snovi o osvajanju Hollywooda i živa mu je želja sresti Clooneyjevog agenta ne bi li ušićario slavu imitatora.

Pored tako visoko postavljenih snova, Abdullah se nada i da će upoznati TV voditeljicu Lisu Snowdon koja mu golica maštu i koja je neko vrijeme furala s fatalnim Clooneyjem.

'Ne zanima me novac, ne trčim za njim. Za kime trčim, to je Lisa Snowdon', rekao je Abdullah i ostao živ. Ne sumnjamo da će s tako upečatljivim personalityjem 'Clooney' upecati čitavo jato 'Lisa'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više