Funtime BRUTALNA REVNOST

Nije izostala nijedan dan iz škole

  • Autor: K. D.
  • 2.6.2009 8:53:39
  • 2.6.2009 8:00:00

Tinejdžerica iz američke države Indiane postavila je rekord koji bi mogao biti pohvalan da nije malčice bolestan. Djevojka u svojih 13 godina školovanja nije izostala s nastave nijedan jedini dan. Štoviše, nijednu minutu

Brittani McCalister vjerojatno je jedina tinejdžerica na svijetu koja se može podičiti činjenicom da apsolutno nikada nije izostala iz škole. U 2.340 dana koliko je dosad provela u osnovnoj i srednjoj školi cura nije izostala ni dan, ni sat, ni minutu.

Ravnatelj škole u mjestu Terre Haute naveo je da Brittani nikad nije ni zakasnila, a za svoj rekord dobila je i službeno školsko priznanje.

Naravno, djevojka je imala sreće što je nije zadesila ozbiljnija bolest, a u slučaju blage hunjavice nakljukala bi se, kako priznaje, s nekoliko tableta i sve bi prošlo u redu.

Manična disciplina zapravo je rezultat oklade koju je Brittani još na početku osnovne škole napravila s bratom: tko će manje izostajati. Brat se u međuvremenu unormalio i shvatio da sjedenje u razredu nije pitanje života i smrti.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više