tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+1
Pula
+6
Rijeka
-
Zadar
+3
Split
+8
Dubrovnik
+6

ROMANTIKA U HRVATSKOJ

Pogledajte kako je iznenadio suprugu za godišnjicu

Pogledajte snimku koja će vam dokazati da su i muškarci u Hrvatskoj i više nego romantični

Datum objave:
28.12.2012 17:58

Zadnja izmjena:
28.12.2012 18:25

Vezane teme

Zamislite da sjedite sa svojim prijateljima i suprugom u prepunom kafiću... No za stolovima ne sjede 'obični ljudi', već pjevači koji će dokazati kako romantika može živjeti i nakon sedam godina braka!

To se upravo dogodilo Arijeti Pejaković iz Požege, koju je suprug odlučio iznenaditi za sedmu godišnjicu braka te organizirati pjevački flash mob. Gotovo tri mjeseca za iznenađenje se pripremala velika ekipa ljudi, od snimatelja sa sedam skrivenih kamera, mikrofona i tehnike, do četrdeset i sedam pjevača koji su vježbali a capela izvedbe Gibonnijevih pjesama.

Naime, bio je to sasvim običan dan u kafiću... Muž i žena sjede s prijateljima za stolom, ispijaju svoje piće kao i uvijek. No ovaj put sve će završiti puno romantičnije! Jedna po jedna osoba počela se ustajati i pjevati samo za Arijetu. Kulminiralo je zbornim nastupom i poklanjanjem 47 crvenih ruža pred iznenađenom suprugom. Koliko je djevojka bila iznenađena i kako je reagirala, najbolje opisuje video.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr