Funtime SVADLJIVI SUE-PER-MAN

Rekorder po tužbama tužio guinnessovce

  • Autor: S. F.
  • 27.5.2009 9:13:56
  • 27.5.2009 8:00:00

Zeus od tužbi, Sud-perman odnosno Jonathan Lee Riches ovih je dana proglašen osobom koja je podigla najviše tužbi na svijetu, te će biti uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda. Proslavio je to tuživši guinnessovce!

Jonathan Lee Riches od suda je zatražio zabranu objavljivanja njegovih osobnih podataka u Guinnessovoj knjizi rekorda, kao i zabranu navođenja njegova imena kao osobe koja je uložila najviše tužbi na svijetu.

Riches tvrdi da u Guinnessovoj knjizi namjeravaju objaviti lažne informacije o broju tužbi koje je uložio, za koji tvrdi da je veći od četiri tisuće. Smetaju ga i nadimci koje su mu nadjenuli urednici te knjige, među ostalim 'Vojvoda od tužbi' i 'Patrick Ewing tuženja'.

'Vlastitom desnom rukom sam ispisao toliko tužbi da danas imam artritis u prstima, umrtvljene zglobove, iskrivljene prste', napisao je u posljednjoj.

Svadljivi Amerikanac smatra da u Guinnessovoj knjizi rekorda nemaju pravo objaviti njegove tužbe koje naziva 'svojim radovima i zakonitim remek-djelima'. Neke od zanimljivijih svakako su tužba protiv bivšeg američkog predsjednika Georgea W. Busha, somalijskih pirata, Britney Spears i Marthe Stewart, no i one uvrnutije poput tužbe protiv Platona, Nostradamusa i Eiffelovog tornja, prenosi Spokesman.com.

Jonathan Lee Riches trenutno služi zatvorsku kaznu zbog prijevare u Oklahoma Cityju, a kada 2012. izađe na slobodu, namjerava osnovati Lawsuit 101 shop gdje će ljude učiti kako da samostalno ulažu tužbe.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više