Funtime JAVNO UPOZORENJE

Zabranjeno odlaganje leševa u tajlandskom selu

  • Autor: S. F.
  • 27.5.2009 9:18:40
  • 27.5.2009 8:30:00

Poglavica jednog sela u južnom Tajlandu postavio je novi znak kojim mještane upozorava da je zabranjeno ostavljanje mrtvih tijela

Uznemiren činjenicom da su u proteklih nekoliko mjeseci dva ženska tijela ostavljena na osamljenom dijelu otoka nadomak plantaže kaučukovca i predviđanjem seoskog šamana da se sprema navala novih leševa, Krajang Noondum poglavica sela Khuan Kong na tom je mjestu postavio znak na kojemu piše: 'Zabranjeno odlaganje leševa'.

Krajang Noondum je rekao da je morao poduzeti ozbiljne mjere jer su mještani u strahu od susreta s truplima izbjegavali prolaziti pored tog dijela mjesta. Divlje odlagalište leševa još je veći problem predstavljalo radnicima koji zorom dolaze na obližnju plantažu, piše Irelandonline.

Situaciju je dodatno pogoršalo predviđanje starog seoskog vrača koji je od svijeta duhova dobio informaciju da će još jedan muški leš biti ostavljen na istom mjestu i da vjerojatno nije posljednji.

Sad kada na divljem odlagalištu stoji javno upozorenje, stvari bi trebale krenuti nabolje.

Prvi čovjek sela rekao je da su, sudeći prema prirodi ozljeda, obje nađene žene ubijene, no za njihovo ubojstvo nitko nije optužen. Hoće li ga to nagnati na novu radikalnu mjeru u vidu znaka 'Zabranjeno ubijanje', vrijeme će pokazati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više