VUKOVI LAJU NA MJESEC

Šoping histerija oko crne majice

25.05.2009 u 15:16

Bionic
Reading

Prodaja crne majice koja prikazuje tri vuka koji zavijaju na Mjesec povećala se za 2300 posto nakon što su se korisnici Amazona počeli nabacivati ironičnim komentarima da je majica genijalna i da im je žao što nema još više vukova i što ne svijetli u mraku

Crna majica sa slikom vukova koji zavijaju na Mjesec koja je izazvala totalnu šoping histeriju, prodaje se na Amazonu po cijeni od sedamdesetak kuna. Proizvodi je tvrtka Mountain i zacijelo nisu ni sanjali urnebesnu navalu kupaca. Naime, kako se u Americi smisao za ironiju može eventualno uočiti Nasinim radarima pod punim kapacitetom, tako su mnogi korisnici Amazona počeli luđački kupovati majicu nakon što je par zafkanata iskomentiralo njezin kič dvosmislenim superlativima.

'Čim sam obukao ovu nevjerojatnu majicu i prošetao od prikolice do supermarketa, pratili su me uzdasi žena koje su mi se htjele baciti u naručje. Jedina zamjerka je što se vukovi ne vide kada prekrižite ruke', napisao je navodni kupac majice i dodao da bi privlačnost bila još veća 'kada bi vukova bilo više i kada bi svijetljeli u mraku'.

'Žena me ostavila zbog ove majice', napisao je drugi.

Treći kupac majice zamjerio je što mu, kada ju je obukao, 'nije prišao nijedan jedini supermodel'.

Duhoviti korisnici Amazona već su se bacili i na fotomontaže pa se pokraj prikaza majice sa svih strana može vidjeti kako je nosi i Gisele Bündchen, a neki su je čak primijetili i na naslovnici Voguea.

'Volimo humor, ali ne bi trebalo pretjerivati', rekli su u Mountainu. Doduše, ne vjerujemo da im smeta pretjerivanje s narudžbama - naručeno je još 400,000 komada.