Funtime NAPUMPANA POSLOVNA PONUDA

Besplatni silikoni za češke bolničarke

  • Autor: K. D.
  • 25.5.2009 14:43:18
  • 25.5.2009 13:23:32

Jedna je češka klinka s manjkom osoblja ponudila besplatnu korekciju grudi, liposukciju ili ravnanje trbuha svim curama koje se jave za posao medicinske sestre. Istina, bolničarke s napumpanim poprsjem već odavno imaju pune ruke posla, ali u ponešto drukčijim scenarijima

Praška klinika Iscar nudi svim zaposlenima besplatnu plastičnu operaciju po izboru. Neočekivana ponuda poslodavca uzrokovana je kroničnim kadrovskim manjkom i čini se da je polučila ekspresni rezultat.

'Kampanja je bila vrlo uspješna', rekao je Jiri Schweizer, menadžer klinike, dodajući da su morali na kraju odbiti hrpetine aplikacija budućih doktora, medicinskih sestara i tajnica koje su htjele besplatnu estetsku korekciju uz novi posao.

Jedna od sretnica Petra Kalivodova radila je u Iscaru četiri godine i objeručke je prihvatila estetski dodatak na plaću. Budući da je tridesetjednogodišnjakinja već imala silikonski obogaćeno poprsje – što je, inače, popularno među češkim medicinskim sestrama – iskoristila je poslovnu beneficiju da si napravi liposukciju.

Klinika naplaćuje oko 20,000 kuna za korekciju grudi, što je tri puta više od prosječne plaće bolničarki. Liposukcija stoji oko 14,000 kuna.

Kako u zapadnoeuropskim zemljama postoji kronični nedostatak medicinskog osoblja, mnoge Čehinje završavaju u 'medicinskoj emigraciji', tako da na domaćem tržištu rada nedostaje otprilike 6000 sestara. Ideja da ih se zadrži u domovini uzdignuta čela i još uzdignutijih grudi, bila je pun pogodak.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više