NESTAŠNA TROGODIŠNJAKINJA

Dijete preko weba kupilo bager za 12.000 dolara

21.05.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Trogodišnja Pipi Quinlan slučajno je preko online aukcijske stranice TradeMe naručila 12.000 američkih (20.000 novozelandskih) dolara vrijedan bager. No majka je srećom dovoljno brzo otkrila pogrešku da uspije stopirati aukciju

Većina se ljudi bori s djecom koja u supermarketima krišom u košare stavljaju sokove i slatkiše, a obitelj Quinlan iz Stanmore Baya na Novom Zelandu morala se boriti s puno većim nestašlukom.

Njihova se trogodišnja kći Pipi jedno jutro probudila ranije i navalila na računalo. U samo nekoliko je klikova podigla Internet Explorer i došla na aukcijsku stranicu TradeMe na kojoj je njezina majka već bila logirana. S još par naredbi naručila je 20.000 novozelandskih dolara vrijedan pravo pravcati bager Kobelco.

'Za transakciju sam saznala nakon što sam primila mail od stranice TradeMe s obavijesti da sam pobijedila na aukciji, a u drugom me mailu dočekala podrška prodavača koji je napisao da misli da će mi se jako svidjeti bager. Shvatila sam da je riječ o 20.000 dolara i ostala šokirana', rekla je mama Sarah.

Sva sreća što su koordinatori u TradeMe bili dovoljno razumni te su pokrili troškove ponovnog postavljanja bagera na aukciju.