Funtime GUŽVA NA CESTI

Zabrinuta žena misli da jeleni čitaju prometne znakove

  • Autor: tportal.hr
  • 17.10.2012 16:19:45
  • 17.10.2012 13:00:00

Amerikanka Donna zabrinuta je jer se znakovi 'Pazi, jelen' nalaze uz autoceste i druge vrlo prometne ceste. Problem je u tome što ona misli da su ti znakovi postavljeni za jelene, a ne za vozače

Amerikanka Donna pokušala je putem novina i televizije upozoriti da postoji zabrinjavajuća situacija – 'znakovi za jelene' su uglavnom na vrlo prometnim cestama. Iako joj je netko sigurno pokušao objasniti kako se radi o znakovima za vozače, a ne životinje, čini se kako Donna to ne može shvatiti. Barem tako zvuči snimka njenog poziva radiostanici WDAY-FM.

Ukratko, Donna je bila u tri prometne nezgode koje su nastale zbog jelena koji su prelazili cestu. Ono što je Donna primijetila je da se svaka od nesreća dogodila ubrzo nakon što je na cesti vidjela znak da treba biti na oprezu zbog jelena na cesti. Njen zaključak je bio da su 'znakovi za jelene' na krivim mjestima – na vrlo prometnim cestama – te je započela svoju kampanju da se ti znakovi premjeste negdje gdje će jelenima biti lakše i sigurnije prelaziti prometnice.

Donna očito nije uspjela shvatiti čemu znakovi na cesti služe i na kraju je izrazila zahvalnost radijskim voditeljima koji su joj obećali da će prenijeti njenu zabrinutost iako su se tijekom razgovora većinu vremena smijali.


219057,215660,210979,187511
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više