Funtime PROTEST PROTIV GAY PARADE

Gradonačelnik napustio skupštinu da bi vjenčao žirafe

Gradonačelnik Jagodine u Srbiji, Dragan Marković, nakon samo pet minuta raspustio je Skupštinu grada kako bi svi na vrijeme stigli u zoološki vrt na službenu ženidbu žirafa

Zoološki vrt Tigar u Jagodini postao je u regionalnim medijima popularan zahvaljujući paru žirafa, mužjaku Jovančetu i ženki Emi. One su ponovno tema vijesti zahvaljujući tome što su im čuvari ZOO-a organizirali vjenčanje kojem je prisustvovao i sam gradonačelnik.

'To obećanje sam dao jer je bilo najavljeno da će se u Beogradu nešto desiti, neke parade, izložbe, a budući da je poznato da sam ja human čovjek i da se zalažem za ljudska prava, a siguran sam da ljudska prava nisu prekršena kod onih koji stalno pričaju kako im netko nešto zabranjuje, obećao sam ženidbu Jovančetu i ispunio je', rekao je Marković aludirajući na nedavni Gay pride koji se u Beogradu zbio 'unutar četiri zida', prenosi srpski Blic.

'Naravno, nitko im ništa na brani da rade u četiri zida i što god žele', dodao je Marković.

'Milina ih je gledati kako se vole, nježno gledaju, paze, očekujem da ćemo za dvije godine imati četiri žirafe u našem ZOO-u', rekao je Marković.


130257,196769,170545,216582
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više