Funtime MAJSTOR SVOG ZANATA

Morala promijeniti meni jer je kuhala – predobro!

  • Autor: tportal.hr
  • 9.10.2012 12:52:38
  • 9.10.2012 11:00:00

Švedska kuharica u školskoj kuhinji Annika Eriksson toliko je dobro kuhala da je na kraju dobila naputak da mora smanjiti kvalitetu svoje hrane kako se učenici drugih škola ne bi osjećali zakinuto

Dokaz da se bizarne stvari događaju svugdje nesumnjivo je priča o švedskoj kuharici Anniki Eriksson koja radi u školskoj kuhinji u gradu Falunu. Ova je kuharica toliko dobro kuhala da je na kraju dobila naputak da smanji kvalitetu svoje hrane kako se učenici drugih škola ne bi osjećali zakinuto.

Umjesto kruha koji je do tada sama pekla, Annika Eriksson morala je početi kupovati običan kruh iz dućana, a morala je i smanjiti količinu svježeg povrća u obrocima. Drugim riječima, iako je Annika Eriksson uspješno obavljala svoj posao, bez povećanja troškova i prigovora, školski dužnosnici su je zamolili da prestane 'biti predobra' da bi učenici svih škola podjednako dobro jeli.

Naravno, učenici te škole i njihovi roditelji nisu zadovoljni tom odlukom školskog odbora, a i pitaju se kako će to utjecati na uskršnje i druga slavlja.

215660,183142,210979,170842
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više