NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE

Zavirite u kafić posvećen ženskoj masturbaciji

04.10.2012 u 15:38

Bionic
Reading

Gdje drugdje nego u Japanu otvoren je bar samo za djevojke i njihova mala zadovoljstva. Zidovi su ispunjeni raznoraznim vibratorima, a djevojke u miru mogu raspravljati o svim onim temama o kojima im je inače možda neugodno razgovarati

Ako ste djevojka i tražite kafić samo za djevojke u kojem možete bez problema razgovarati o ljubavi i seksu, Love Joule u Tokiju idealno je mjesto za vas, namijenjeno ženskoj masturbaciji i sličnim zadovoljstvima.

Japan je poznat po nevjerojatnoj lepezi bizarnih tematskih barova i restorana pa nije ni čudo da je otvoren 'ljubavni i seksualni kafić posvećen ženama'. Poznat je i kao tokijski bar za masturbaciju, a sudeći prema seksi igračkama za žene koje su izložene u baru, mogli biste pomisliti i da se radi o fensi sex shopu.

No Love Joule je zapravo mjesto na kojem žene mogu razgovarati o temama koje su se u japanskoj kulturi dugo smatrale tabuom, bez osjećaja srama, neugode ili brige oko toga hoće li to imati društvene posljedice.

'Kad jednom sjednu, mušterije se nađu na ugodnom mjestu te mogu otvoreno razgovarati o masturbaciji. Budući da većina ljudi na žensku masturbaciju gleda kao na neku misteriju ili tabu, onda se o tome puno ni ne priča', rekla je vlasnica Megumi Nakagawa.

Kafić Love Joule
već je postao popularan u Tokiju jer ohrabruje žene da otvorenije pričaju o svojoj seksualnosti, a i među ženama koje traže mjesto na kojem im se muškarci neće nabacivati. 'Odlazim tamo jer se osjećam sigurno i ne moram otkantavati muškarce cijelo vrijeme. Dodate li i to da je super mjesto za popiti piće i popričati sa ženama o seksu i muškarcima, onda ne moram puno objašnjavati', rekla je jedna od posjetiteljica.

Muškarcima ulaz nije dozvoljen, osim ako nisu pratnja ženi, a slobodni muškarci se samo izvana mogu pitati što se zbiva unutar Love Joulea.