Funtime KOLIKO STE LJUBOZOVNI?

Napravljen džepni test za loš zadah

  • Autor: K. D.
  • 19.5.2009 15:08:46
  • 19.5.2009 14:00:00

Koliko ste spremni za intervju, prisan razgovor ili poljubac, odsad vam može jasno reći vaš džepni indikator lošeg zadaha. Nazvana Okay to kiss, spravica mjeri količinu bakterija koje u ustima proizvode neugodne mirise

Sve što je potrebno učiniti s novim aparatom za mjerenje lošeg zadaha je kapnuti malo sline na podlogu koja će poplaviti ako niste baš 'ljubozovljivi'. Okay to kiss mjeri količinu gram-pozitivnih bakterija kojima se stvaraju enzimi zaslužni za loš zadah.

Veličine žvakaće gume, stvar lagano stane u džep ili torbicu, a izumitelji se nadaju da će potaknuti ljude na veću oralnu higijenu, koja očito ima važnu društvenu komponentu. Da ne kažemo, natalitetnu.

Tako sada, prije nego se počnete sveudilj žvaliti, možete provjeriti s kojim postotkom uspjeha će vam partner priuštiti to zadovoljstvo, a možete se i dodatno informirati knjigom Dr. Rosenberga iz Tel Aviva, izumitelja indikatora Okay to kiss, gdje taj marljivi istraživač usnih šupljina daje savjete kako očuvati oralnu privlačnost. Nazvana 'Save Your Breath', knjiga bi se trebala uskoro pojaviti u prodaji.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više