Funtime NIJE TRIK

Želite li probati viski proliven po grudima ljepotica?

  • Autor: tportal.hr
  • 2.10.2012 14:29:15
  • 2.10.2012 11:33:13

Njemački proizvođač žestokog pića pustio je u prodaju nekoliko vrsta žestica koje su prije flaširanja bile prolivene po golim grudima više ili manje poznatih modela i ljepotica

G-Spirits će svoju ograničenu ediciju votke, ruma i viskija prodavati za 150-180 dolara po boci, jer se tekućinu u njima smatra rijetkom privilegijom. Naime, prije flaširanja pića su razlivena po golim grudima modela.

Među njima se našla i Alexa Varga, mađarska Playboyeva zečica godine, a društvo joj prave Amina Malakona i Evelin Aubert.

Sve tri uljepšale su reklamnu kampanju fotografijama u toplesu demonstrirajući tako proces nastanka žestokog pića, a fotografije će krasiti i ambalažu. Rum, votka i viski proizvode se svaki u 2.500 primjeraka.

Onima koji dovode u pitanje proizvod, iz tvrtke objašnjavaju: 'Shvatili smo da nije samo okus ono zbog čega potpuno uživate u nekom piću. Za nas u ovoj priči nema ništa više nego erotičnost lijepe žene. Kako bismo stvorili savršen okus, pustili smo svaku kap da prijeđe preko grudi posebnih tipova žena, tipova koje prepoznajemo u ovim pićima.'

Premda se projekt čini kao prilično nehigijenski, u G-Spiritsu kažu da su se držali svih propisanih zdravstvenih zahtjeva. 'Puno pažnje poklanjamo higijenskom procesu punjenja, a prisutno je i medicinsko osoblje koje neprestano provjerava kvalitetu', napisali su.


217631,216763,206923,205473
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više