Funtime ROZA LETEĆI TANJUR

Je li Googleov Street View ulovio NLO?

  • Autor: tportal.hr
  • 1.10.2012 14:57:52
  • 1.10.2012 12:56:43

Čini se kako Zemlja nije više privlačna samo vanzemaljcima koji vole pivo i sport, već su i njihove cure odlučile doći u posjet. Naime, Googleov Street View snimio je nešto što izgleda kao roza leteći tanjur. Stručnjaci misle kako se radi o odbljesku leće

Odbljesak leće ili roza leteći tanjur – pitanje je sad. Fotoaparat Google Street Viewa snimio je neobičnu fotografiju u Jacksonvilleu u Texasu, piše Huffington Post.

Na prvi pogled čini se kako se radi o svemirskoj letjelici koja se malo nagnula. Neobični 'objekt' otkrila je Andrea Dove kad je pokušala naći najbolji put od svog doma u blizini Houstona do prijatelja u Jacksonvilleu.

Dove je nazvala KLTV i rekla novinarima što je našla. Jedan od djelatnika televizijske stanice, Jamey Boyum smatrao je da se ne radi o odbljesku kamere pa je ABC s kojim je ta stanica povezana napravio kratku reportažu o neobičnoj pojavi.

Stručnjak za analizu fotografija i video materijala Marc D'Antonio proučio je sliku i tvrdi kako se radi o klasičnom odbljesku leće. Dodaje kako je fotoaparat bio uperen okomito od sunca koji je izvor odbljeska, a roza boja je posljedica toga što svjetlo nije udarilo na isto mjesto.

Originalnu sliku na Google Street Viewu možete vidjeti ovdje.


216544,213031,202343,201728
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više