Funtime BIZARAN TREND

Manekeni protiv profi boksača

  • Autor: tportal.hr
  • 28.9.2012 11:51:05
  • 28.9.2012 10:00:00

U SAD-u postoji pravi 'klub boraca', sličan filmu s Bradom Pittom, no s jednom malom razlikom – polovica onih koji sudjeluju su manekeni. Nemojte misliti kako se radi o nekoj parodiji – u pitanju je pravi ring u kojem se događaju prave tuče

Čini se da je nekim američkim manekenima dosta ljepote, pa su odlučili navući boksačke rukavice i tući se svaki petak. Priliku za svoju ideju imaju u njujorškom podzemnom 'Klubu boraca-manekena' – bizarnom okupljanju u kojem sudjeluju pravi boksači i borci nasuprot manekena. Kao što možete zamisliti, ljepotani rijetko dobivaju.

Jedan od organizatora smatra kako je cijela stvar šaljivog karaktera jer manekeni svojim izgledom zarađuju puno novca, dok se petkom dolaze tući za nekoliko stotina dolara. Njihovi protivnici su, na žalost, vrlo ozbiljni i ne ustežu se slomiti nekome nos ili razbiti lice.

Borbe se uglavnom održavaju pred publikom od oko 800 ljudi. Mnogi manekeni se ozbiljno pripremaju za petak, a i same borbe su sve ozbiljnije sa svakom godinom.

216967,215219,214344,214204
Bez obzira koliko manekeni trenirali, tužna je istina da se u njihovoj skupini do sada našao samo jedan pobjednik – i to zato jer je osam godina trenirao boks. U pitanju je 20-godišnji Charlie koji zapravo nije bio maneken dok nije počeo sudjelovati u borbama petkom. Za razliku od mnogih manekena, Charlie priželjkuje da ima lice borca – nada se da će mu netko slomiti nos.

Manekeni koji se petkom okupljaju zbog borbi su oduševljeni pažnjom koju dobivaju. Većina njih ne treba novac od borbi, već priznanje da su normalni muškarci koji se mogu i potući ako treba.

Istini za volju, većina stvarno dobro plaćenih manekena nikad ne bi nastupila u borbama, a ponekad se dogodi da čak i redovni borci moraju preskočiti pokoji petak zbog posla. 'Borbe manekena' nikad se ne održavaju na istom mjestu jer se radi o protuzakonitim aktivnostima.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više