Funtime ROZA KUĆICA - BESPRAVNA?

Susjedi tužili baku zbog dječje igračke

  • Autor: tportal.hr
  • 21.9.2012 14:00:04
  • 21.9.2012 11:30:00

CNN je prenio vijest o događaju koji je zamaglio razliku između odraslog i dječjeg ponašanja: udruga stanara tužila je svoju susjedu zbog boje objekta za dječju igru, premda se sporna kućica ne vidi s ulice

Birokratski aparat na djelu je dokazao da nema milosti niti kada je u pitanju dječja igra(čka). Naime, jedna od udruga stanara u američkoj saveznoj državi Georgiji podigla je tužbu protiv Becky Rogers-Peck koja je u dvorište postavila kućicu za svoju četverogodišnju unučicu. Vijest je prenio CNN.

Za ljude koji su pozvali baku na red sporan je izgled, a ne objekt kao takav. 'Protivili smo se boji, a ne samoj kućici u dvorištu', rekla je predsjednica udruge tamošnjih stanara, Susan Bradley. Ona smatra da je taj detalj na malenoj građevini (koja se niti ne vidi s ulice) vrijedan sudske bitke.

Zakon nalaže da vlasnici posjeda moraju zatražiti dozvolu za izgradnju dodatnog objekta. Rogers-Peck smatra da to ne vrijedi za kućicu koju smatra igračkom, poput trampolina ili ljuljačke koje bi bez birokratskih zapreka mogla postaviti u svoje dvorište. Tim više što je smještena sa stražnje strane i ne vidi se s ulice.

Unučici je omiljena boja upravo ružičasta i zato je dobila božićni poklon u toj boji. Na pitanje bi li se sa svojim lutkama voljela igrati u smeđoj kućici, odgovorila je niječno. Ona je, doduše, još premalena da shvati u kakvu je zbrku upala njezina baka, ali niti odrasli se nisu ponijeli kao da su ovoj situaciji - dorasli.


210979,187511,179492,171544
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više