PROFESIONALNA MAZA

Ova žena će vas grliti sat vremena za 60 dolara

23.07.2012 u 09:02

Bionic
Reading

Mnogi se ljudi vole maziti i grliti, no samo je Jacqueline Samuel iz New Yorka od toga napravila biznis. Naime, otvorila je studio u kojem za 60 dolara po satu nudi usluge maženja i grljenja bez seksualnih implikacija

Postoje ti trenuci u životu kad vam jednostavno treba zagrljaj, ali nemate nikoga s kime bstei to ostvarili. Tada na scenu nastupa 29-godišnja Jackie Samuel. Prije malo više od mjesec dana otvorila je The Snuggery, studio za maženje, jedinstveni biznis u kojem potpunim strancima nudi zagrljaje i nježne dodire za 60 dolara po satu

'Ja se jako volim maziti i zaključila sam da je to pozitivna stvar. No mnogima se nije svidjela moja ideja pa sam zaključila da će to biti svojevrsna underground akcija i da neće donijeti velik prihod', rekla je Jackie.

No njezina je šašava ideja već privukla pažnju javnosti i o njoj su već objavljeni prilozi na CNN-u, FOX-u, a slijedi i gostovanje u Late Night Showu kod Jimmyja Fallona.

Jackie je o osnivanju tvrtke za maženje razmišljala još za vrijeme faksa kad je sa sestrom na cesti prodavala zagrljaje po cijeni od jednog dolara. U danu bi znale skupiti i 80 dolara. Pa iako nije uspjela isposlovati dozvolu kao profesionalna mazilica, na Sveučilištu Rochester na kojem je diplomirala odslušala je kolegij 'Cuddle Sutra' i obučila se u preko sto neseksualnih poza.

Većinu seansi s klijentima započinje zagrljajem u ležećem položaju, popularno zvanom žlica. Neke mušterije, bez iznimke muškarci, raspitivali su se i za 'dodatne' usluge, ali prema njezinim riječima većina poštuje granice koje postavlja.

Kako ne bi bilo nesporazuma oko toga što se zbiva za vrijeme seansa grljenja, Jacqueline je dodala dio Q & A (pitanja i odgovori) u kojem pojašnjava najvažnije probleme:

P: Upoznajemo li se prije grljenja?
O: Da, kratko se upoznajemo kako bismo bili sigurni da smo oboje opušteni i da nam se očekivanja poklapaju.

P: Što ako se seksualno uzbudim tijekom seanse?
O: Ne brinite, dešava se! Premda seksualni odnosi nisu dozvoljeni, uzbuđenje je savršeno normalno i ne biste se trebali osjećati neugodno zbog toga.

P: Imamo li odjeću/pidžamu cijelo vrijeme na sebi?
O: Apsolutno! Golotinja nije dozvoljena.

Na njezinoj službenoj stranici piše: 'Jacqueline je otvorila studio za maženje jer vjeruje u iscjeljujuću moć dodira. Tu se možete odmoriti od buke i stresa svakodnevnog života i uživati u jednostavnom užitku dodira. Premda je znanost bez sumnje podržala psihološke i fizičke koristi neseksualnog dodira, Amerikancima to očito nedostaje. Vrijeme je za promjenu. U studiju, Jacqueline nudi privatne seanse grljenja pojedinim mušterijama. Njezin je cilj svijet učiniti nježnijim mjestom, zagrljaj po zagrljaj.'

Premda je Jackie s klijentom sama u sobi, u cijelom objektu nalazi se uvijek više ljudi, zbog sigurnosnih razloga.