ZA JESTI SIGURNO NIJE...

Gljiva ili seksualno pomagalo? Ova voditeljica nema pojma

20.06.2012 u 11:25

Bionic
Reading

U kineskom selu Liucunbu pronađena je 'misteriozna gljiva' koja je nedugo nakon toga završila i u vijestima. Jedini problem s cijelom pričom bio je to da je 'neobična biljka' zapravo – gumena seksualna igračka

Kad su seljani u blizini svog naselja iskopali veliku 'mesnatu gljivu' pomislili su da su možda našli neku davno izgubljenu sortu koja se spominje u tekstovima kao dio eliksira besmrtnosti. Ni novinarka koja je nedugo nakon pronalaska 'misteriozne gljive' nije pomogla stvari kad nije shvatila kako se zapravo radi o seksualnoj igrački za muškarce.

'Izgleda kao gljiva, ali ne znamo što je', rekao je jedan od seljana.

Čim je snimka završila na YouTubeu mnogi korisnici su odmah prepoznali umjetnu gumenu vaginu i komentirali u nevjerici da nitko u uredništvu vijesti koje su u Kini napravile – a pogotovo mlada novinarka – nije prepoznao o čemu se radi.

'Neinformiranosti i neznanje su grozne stvari. Kako je moguće da je novinarka mogla misliti za seksualnu igračku da je gljiva', jedan od korisnika je komentirao.

Televizijska stanica koja je emitirala bizarnu vijest branila je svoju novinarku 'mladošću i neiskustvom u svjetovnim stvarima', no mnogi smatraju da je neoprostivo da kompletan odjel – koji sigurno uključuje urednika, producenta i mnoge druge – nije prepoznao o čemu se radi.