Funtime NOVI SKEČEVI NA TPORTALU

Evo zašto par centimetara radi razliku

  • Autor: tportal.hr
  • 19.6.2012 9:01:43
  • 18.6.2012 9:55:30

Ako ste se zasitili klasičnih skečeva i tražite dozu svježeg humora, provjerite kako to radi grupa entuzijasta pod imenom Institut experimentalnog humora čije ćemo snimke jednom tjedno objavljivati u Funboxu. Bave se najrazličitijim temama, ruše tabue, a najvažnija činjenica jest da se pritom dobro zabavljaju. Možda zabave i vas, a ako vam nije smiješno, zapamtite - eksperimentalno je!

Institut experimentalnog humora je skupina entuzijasta koji su žrtvovali svoje slobodno vrijeme i dobru volju kako bi stvorili nešto netipično za ove prostore, netipičnu vrstu humora koja nije na prvu loptu već eksperimentira sa svim i svačim.

Kako su sami napisali, bave se najrazličitijim temama, pa ćete u videima koje su sami snimili i skečevima koje su sami osmislili, vjerojatno pronaći nešto što ćete moći povezati sa svojim iskustvima. O sebi kažu:

'Institut ne priznaje postojanje tabu tema trudeći se tako pomaknuti iz kolotečine humorna nastojanja naših naroda i narodnosti. Mi se ne bojimo ispast glupi u težnji ostvarenja našeg uzvišenog cilja. Nasmijete se ako možete, šokirajte se ako morate, ali zapamtite, naš moto je: Ako nije smiješno - eksperimentalno je!'

Želite li saznati više, posjetite njihovu stranicu www.experimentalhumor.com ili ih pratite na Facebooku.

Prvi u nizu skečeva koji objavljujemo nosi naziv 'Grupna podrška'. Marko je samo jedan od hrabrih momaka koji se nose s ovim velikim problemom.


Institut Experimentalnog Humora

197744,185548,177611,196835
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više