NAJBOLJI PRIJATELJ

Medo bio kum na vjenčanju

29.04.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Doista je teško na vjenčanju zasjeniti mladenku, no kad za kuma izaberete grizlija teško da će sve oči biti uprte u ljepoticu u bijelom

Tako je zvijezda vjenčanja umjesto mladenke Missi Pyle postao jedan grizli jer je njezin izabranik, Casey Anderson, za kuma odabrao svog najboljeg prijatelja medu Brutusa.

Anderson je Brutusa hranio i odgajao otkad je ovaj bio sasvim malo mladunče, pa nije ni čudno da su s vremenom postali najbolji prijatelji. Kako je običaj za kuma odabrati najboljeg prijatelja, Anderson nije imao izbora nego uzeti Brutusa da ga bodri na vjenčanju.

Brutus, doduše, nije bio zadužen za čuvanje prstenja mladenaca, no sudjelovao je na slavlju s još 85 gostiju.

'Vodim ga u šetnje, plivam s njim, čak sam ga počeo učiti kako da lovi ribu. Na neki način se osjećam kao njegov otac, zapravo kao njegov prijatelj. Brutus se druži s ljudima na način na koji se drugi medvjedi ne ponašaju, on je vrlo osjećajan i inteligentan.'

Grizli Brutus rođen je 2002. u centru za spas životinja u Idahu, gdje i danas živi jer se nije uspio naučiti na život u divljini. Anderson, koji radi u centru, brine se za njega. Zahvaljujući medi upoznao je svoju suprugu koja je glumica. Brutus je, naime, glumio s njom u jednom filmu.

'On mi je u potpunosti promijenio život,' rekao je Anderson.